Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2008 » Жовтень » 21 » Ребра з картоплею під ананасовим соусом.
14:32
Ребра з картоплею під ананасовим соусом.
Склад: Свинні ребра, 1,5 - 2 кг картоплі, зелень, сіль, перець.
Для соуса: 1 середній свіжий ананас, 1 головка цибулі, вершки - 10%, розтоплене вершкове масло - 100г, сушений базилік, або м'ята.
Приготування: Катроплю почистити, порізати четвертинками і відварити. Реберця посолити і поперчити, обсмажити на пательні, за бажанням теж можна відварити.
Приготування соуса: Ананас почистити, порізати кубиками, викласти в кастрюльку, залити вершками і тушити на повільному вогні. Цибулю мілко порізати, обсмажити на розтопленому маслі до золотого кольору і додати до ананаса, приправити і залишити тушитися ще на 5-10хв.
Картоплю  і ребро викласти на тарілочку, полити соусом і прикрасити зеленню.
Автор: Хозяин-С
 
Переглядів: 3567 | Додав: menu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама