Склад: Половинка гарбуза, 1 головка цибулі, 2 солодких перці, 300-500г куриного чи індичого філе, 2 зубки часнику, 80г вершкового масла, вода, зелень, сіль, перець чорний мелений.
Приготування: Половинку гарбуза очистити від насіння, вирізати трішки м'якоті, так щоб вийшло заглиблення. Гарбуз покласти на посуд для СВЧ. Мілко нарізати філе, цибулю, перець і м'якоть, видавити 2 зубки часнику, посолити, поперчити, все висипати у гарбуз. Залити невеликою кількістю води, зверху покласти шматочки масла. Готувати 1ий режим в закритому вигляді СВЧ-700 20хв, 2ий режим СВЧ+Гриль-600 , 15хв у відкритому вигляді. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню. Автор: Хозяин-С
|