Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2009 » Липень » 17 » Свинина в білому вині
11:09
Свинина в білому вині
 
Склад: пів кілограма свинини, пів лимона. 2-3 зубка часнику, 50грм білого вина, сіль, перець.
Приготування: м'ясо порізати як на відбивні і зробити надрізи, в тарілці змішати сік лимона і почавлений часник. Кожен шматочок м'яса посолити, поперчити і змазати часником з лимоном. Обсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковорідці до золотавого кольору. Залити вином і залишити тушкуватися ще хвилин на 10, час від часу перевертаючи м'ясо.
 
Гарнір - тушковані овочі в рожевому соусі: взяти овочі які ви любите, в нашому випадку брали моркву, кабачок, болгарський перець, цибулю іпомідори. Все помити і порізати. Підсмажити на сковорідці, за десять хвилин до кінця додати 50грм води і залити соусом, залишити тушкуватися. Соус:вершки, гострий кетчуп або томатна паста, сіль, перець. Все змішати і залити овочі.
Переглядів: 4014 | Додав: menu | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама