Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Червень » 26

1. Перець гарно вимити, зрізати шапочки і вибрати серцевину.


2. Фарш (свиний,куряий,телячий... на ваш смак) посолити, поперчити, всипати рис і додати трішки кипяченої води - для того щоб він був сочнійший, якщо ви любите то можна додати смажену цибульку з морквою, все гарно вимішати.

3. Нафарширувати перець і скласти в казанок.

4. Готуємо підливку. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Розігріти сковорідку, вкинути цибулю та моркву, трішки підсмажити і додати 25гр вершкового ... Читати далі »
Переглядів: 4456 | Додав: menu | Дата: 26.06.2010 | Коментарі (2)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама