Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Листопад » 12
Склад на 4 порції:
 
300гр - шампіньйонів
300гр - куриного філе
100гр - тертого сиру
100гр - сметани чи вершків
2 головки цибулі
сіль, перець
 
Приготування: шампіньйони, цибулю і філе мілко порізати. Все смажити на пательні до золотавого кольору, посолити, поперчити, потім додати сметану і тушкувати ще 5 ... Читати далі »
Переглядів: 10834 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (2)

Склад:
 
300гр - свіжих шампіньйонів
1 головка цибулі
2 плавлених сирка
1.5 літри води
сіль, перець, вершкове масло
 
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на пательні до золотого кольору. Вкінці посолити, поперчити і додати вершкового масла. Плавлений сирок потерти на самій мілкій тертушці. Закип'ятити воду, вкинути туда гриби з цибулею, ... Читати далі »
Переглядів: 36250 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (1)

 Склад :

 200гр - куриного філе

 200гр - вареної картоплі

 300гр - маринованих опеньок

 2  варених яйця

 1 головка цибулі

 2-3 варені моркви

 сіль, перець, майонез, кріп

 Приготування: картоплю, яйця і моркву натерти на мілкій тертушці, філе мілко порізати. Цибулю порізати тоненькими півкільцями. Якщо грибочки маленькі то можна класти цілими.

Викласти все слоями (у формі моркви):

1. карто ... Читати далі »

Переглядів: 4556 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (4)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама