Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 17

Складові на 2 порції:

200гр курячого філе, 100гр солених грибів, 50гр шинки, 1ст ложка олії, 1 ст ложка гірчиці, сіль, перець, коріандр за смаком

Гриби і шинку порізати кубиками. Філе надрізати по довжині та відбити. В середину покласти гриби з шинкою, згорнути рулетиком. Грчицю змішати з олією, посолити, поперчити, додати коріандр та гарно перемішати. Рулет обмазати цією сумішшю, загорнути в фольгу та запікати в духовці 30хв при 180 градусах. Вийняти ... Читати далі »

Переглядів: 3990 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 2 порції:

2 тушки кальмара, 100гр цукіні (кабачків), 100гр шампіньйонів, 100гр спаржи, 1 головка цибулі, 1ст ложка олії, 1ст ложка соєвого соуса, 50мл вершків, лимон, зелень, сіль, перець за смаком

Приготування: тушки кальмарів очистити та порізати кільцями. Цукіні порізати кружальцями, гриби - пластинками. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії до золотого кольору, додати цукіні та гриби, смажити ще 5хв. Потім додат ... Читати далі »

Переглядів: 1671 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 2 порції:

2-3 кільця консервованого ананаса, 50гр ягід винограду, 50гр твердого сиру, 1 свіжий огірок, 100гр шинки, 1 болгаський перець, майонез, сіль, перець за смаком

Для прикрашання: листя петрушки, кільця ананаса, маслини

Приготування: всі складові мілко порізати, посолити, поперчити, заправити майонезом. Салат викласти на тарілку прикрасити половинками кілець ананаса, маслинами та листям пе ... Читати далі »

Переглядів: 3610 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама