Приготування: Для тіста - воду поставити на вогонь та додати маргарин, коли почне кипіти - повільно всипати муку, постійно помішуючи, виключити газ, тісто має стати густим, як масло. Коли остине - по-одному вбити яйця. Застелити дек
... Читати далі »
1 ст. кефіру 1 ст. манки 250 гр. маргарину 1 ст. цукру 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця 1 ч.л соди 1 ст.л. оцету 1 ст. муки 100 гр. родзинок 30 гр. пудри
Приготування: Манку залити кефіром, родзинки ошпарити кип'ятком, маргарин розтопити на водяній бані, яйця збити з цукром, соду згасити оцетом, додати муку, ванільний цукор - все з'єднати, перемішати. Формочки змастити олією, наповнити тістом наполовину (бо тісто виросте) і поставити випікатися на 30 хв. при 200 гр. Готові вироби посипати пудрою.
Приготування: Яблука чистимо, ріжемо півкільцями, засипаємо 1/3 ст. цукру і додаємо лимонну кислоту, щоб яблука не потемніли. Решту цукру збиваємо з яйцями, маргарин розтоплюємо на водяній бані, сир перетираємо в комбайні або блендері, додаємо соду, якщо сир кислий - соду не гасити, а якщо солодкий, то погасити оцтом чи лимонним соком. Все змішати - повинно вийти густе тісто. Форму змастити ол
... Читати далі »