Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2011 » Квітень » 18
Тісто:
300 мл. води
250 гр. маргарину
300 гр. борошна 
4 яйця

Крем:
450 мл. молока
2 яйця
1 ст. цукру
2 ст.л. борошна 
2 ч.л. масла
0,5 пакетика ванільного цукру

Шоколадна глазур:
1 ст.л. какао
2 ст.л. цукру
2 ст.л. молока
1 ст.л. масла

Приготування:
Для тіста - воду поставити на вогонь та додати маргарин, коли почне кипіти - повільно всипати муку, постійно помішуючи, виключити газ, тісто має стати густим, як масло. Коли остине - по-одному вбити яйця. Застелити дек ... Читати далі »

Переглядів: 9037 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (4)

Складові:
1 ст. кефіру
1 ст. манки
250 гр. маргарину
1 ст. цукру
1 пакетик ванільного цукру
2 яйця
1 ч.л соди
1 ст.л. оцету
1 ст. муки
100 гр. родзинок
30 гр. пудри

Приготування:
Манку залити кефіром, родзинки ошпарити кип'ятком, маргарин розтопити на водяній бані, яйця збити з цукром, соду згасити оцетом, додати муку, ванільний цукор - все з'єднати, перемішати. Формочки змастити олією, наповнити тістом наполовину (бо тісто виросте) і поставити випікатися на 30 хв. при 200 гр. Готові вироби посипати пудрою.

Переглядів: 2429 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (1)

Складові:
200 гр. домашнього сиру
2 яйця
1ст. цукру
1ст. манки
100 гр. маргарину
1 ч.л. соди
3-5 яблук
0,5 ч.л. лимонної кислоти
кориця

Приготування:
Яблука чистимо, ріжемо півкільцями, засипаємо 1/3 ст. цукру і додаємо лимонну кислоту, щоб яблука не потемніли. Решту цукру збиваємо з яйцями, маргарин розтоплюємо на водяній бані, сир перетираємо в комбайні або блендері, додаємо соду, якщо сир кислий - соду не гасити, а якщо солодкий, то погасити оцтом чи лимонним соком. Все змішати - повинно вийти густе тісто. Форму змастити ол ... Читати далі »

Переглядів: 4200 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама