Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2011 » Липень » 04
Склад: баклажани, помідори, салатний перець, цибулька, часник. олійка, сіль, чорний перець мелений

Приготування: баклажани почистити, розрізати навпіл і смажити на повільному вогні до м'якого стану. Помідори, перчик і цибульку помити та натерти на тертушці (можна перемолоти м'ясорубкою або блендером), вичавити часник.  Готові баклажани охолодити, подрібнити ножем та додати до інших інгредієнтів. 
Все посолити, поперчити, ... Читати далі »
Переглядів: 4823 | Додав: menu | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама