Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2011 » Липень » 18
Складові:

500гр стручкової квасолі
300гр м'яса (я брала індичатину)
1 головка цибулі
1 зубок часнику
50гр вершкового масла
100гр води
сіль, перець за смаком

Приготування:

Квасолю помити, відрізати хвостики і відварити у підсоленій воді 10-15хв. М'ясо помити, порізати кубиками,
підсмажити до золотого кольору, додати мілко порізану цибульку, смажити ... Читати далі »
Переглядів: 5798 | Додав: menu | Дата: 18.07.2011 | Коментарі (10)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама