|
Головна » 2013 » Серпень » 19
Складові: філе куряче, яйце, цибуля, морква, манна крупа, сметана, томатна паста, сіль, цукор.
Приготування: філе перебити в блендері (м'ясорубці), додати манку, яйце, сіль, все гарно перемішати до однорідної маси.
Соус: на сковорідці злегка підсмажити цибулю з м
...
Читати далі »
Переглядів: 2482 |
Додав: menu |
Дата: 19.08.2013
|
Тісто: дріжджі, борошно, сіль, цукор, тепла кип'ячена вода. Начинка на ваш смак. Основу змазати злегка розведеною томатною пастою, кетчупом або соусом.
Переглядів: 2116 |
Додав: menu |
Дата: 19.08.2013
|
|
|
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|