Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »

Складові на 2 порції:

50гр листкового салату, 1 апельсин, 250гр креветок, маслини, зелень

Для заправки: 2-3ст ложки оливкової олії, 1ст ложка лимонного соку, сіль, цукор, перець за смаком

Приготування: листя салату промити, висушити і порвати руками. Креветки відварити, очистити та охолодити. Апельсин почисти від шкірки та від білої плівки, видалити кісточки, мякоть порізати шматочками. Все з'єднати, додати цілі ... Читати далі »

Переглядів: 1501 | Додав: menu | Дата: 14.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 2 порції: 

2 груші, 100гр шинки, 100гр шампіньйонів, 50гр сиру, сіль, перець, соєвий соус, олія

Приготування: груші почистити, розрізати навіпіл та обсмажити з обох сторін на сковорідці протягом 2-3хв. Гриби порізати, обсмажити протягом 5хв., остудити. Шинку порізати соломкою змішати з грибами.

Підрізати низ половинок груш так щоб вони стояли. Викласти груші на змазане деко, зверху покласти суміш грибів з шинкою, посипати тертим сиром, ... Читати далі »

Переглядів: 1357 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 2 порції:

100гр свіжого лосося, 100гр сиру фета, 1 огірок, листя салату, 50гр ягід винограду, 1/4 манго, 50гр помідорів чері, оливкова олія, 1ст ложка бальзамічного оцету, сіль, перець за смаком

Для маринада: 1ст ложка лимонного соку, 2ст ложки соєвого соусу, сіль, перець за смаком

Приготувати маринад, рибу помити, висушити та замаринувати на 20хв. Замариновану рибу нарізати довгими тоненькими смужками. Огоірок поріза ... Читати далі »

Переглядів: 1355 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 2 тости:

2 кусочки білого хліба, 2 кружочка помідора, 50гр сиру фета, 2ст ложки тертого твердого сира, 1 зубок часника, шматочок болгарського перцю, зелень

Приготування: часники вичавити, шматочок болгарсьго перцю мілко порізати з'єднати з фетою та твердим сиром, гарно перемішати. Взяти чашку для кави, вистелити її харчовою плівкою, наповнити сирною масою, придавити рукою. Із хліба вирізати формою кружочок, зверху викласти к ... Читати далі »

Переглядів: 1964 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (4)

Складові:

500гр свіжого фаршу, 1 яйце, 50мл вершків, 50гр стручкової спаржі, 3шт солодкого різнокольорового перцю, сіль, перець за смаком, олія, фольга для запікання

Приготування: Фарш змішати з яйцем, вершками, посолити, поперчити і гарно взбити. Перець розрізати пополам, очистити, викласти на решітку, запікати в духовці при 200 градусах 10хв. Охолодити, зняти шкірку і нарізати смужками.

Спаржу ошпарити і почистити. 

Взяти ... Читати далі »

Переглядів: 2448 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 6-8 канапе:

150гр грибів, 1 головка цибулі, 1 плавлений сирок, 1 свіжий огірок, зелень, 2 кусочки ржаного хліба товщиною 1.5-2см, сіль, перець за смаком, олія для смаження, шпажки

Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на сковорідці до готовності, в кінці посолити і поперчити. Зняти, охолодити до кімнатної температури, додати тертий сир і зелень, гарно вимішати. Якщо суміш буде недостантньо плотною то можна дод ... Читати далі »

Переглядів: 2667 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 2 порції:

400гр королівських креветок, лимон, оливкова олія для смаження, шпажки, зелень та червона ікра  для прикрашання

Для маринада:  4ст ложки оливкової олії, 2ч ложки соку лайма (лимона), 1ст ложка коньяку

Для соуса: 1ст ложка бальзамічного оцту, 4ст ложки оливкової олії, сіль, цукор за смаком

Приготування: креветки очистити, залишивши х ... Читати далі »

Переглядів: 1310 | Додав: menu | Дата: 13.12.2010 | Коментарі (2)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама