Для заправки: 2-3ст ложки оливкової олії, 1ст ложка лимонного соку, сіль, цукор, перець за смаком
Приготування: листя салату промити, висушити і порвати руками. Креветки відварити, очистити та охолодити. Апельсин почисти від шкірки та від білої плівки, видалити кісточки, мякоть порізати шматочками. Все з'єднати, додати цілі
... Читати далі »
Приготування: груші почистити, розрізати навіпіл та обсмажити з обох сторін на сковорідці протягом 2-3хв. Гриби порізати, обсмажити протягом 5хв., остудити. Шинку порізати соломкою змішати з грибами.
Підрізати низ половинок груш так щоб вони стояли. Викласти груші на змазане деко, зверху покласти суміш грибів з шинкою, посипати тертим сиром,
... Читати далі »
Приготування: часники вичавити, шматочок болгарсьго перцю мілко порізати з'єднати з фетою та твердим сиром, гарно перемішати. Взяти чашку для кави, вистелити її харчовою плівкою, наповнити сирною масою, придавити рукою. Із хліба вирізати формою кружочок, зверху викласти к
... Читати далі »
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на сковорідці до готовності, в кінці посолити і поперчити. Зняти, охолодити до кімнатної температури, додати тертий сир і зелень, гарно вимішати. Якщо суміш буде недостантньо плотною то можна дод
... Читати далі »