Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »

Новий 2011 рік вимагає до себе особливого ставлення, адже в цьому році в свої права вступає планета Венера - покровителька всього жіночого. Починаються самі романтичні відносини, зароджуються найкрасивіші почуття, вкладаються найміцніші шлюби і народжуються самі щасливі діти. В роки якими керує ця планета, ми, жінки, отримуємо яку ... Читати далі »

Переглядів: 3449 | Додав: menu | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (2)


Як приготувати валовани?

Візьміть готове листкове тісто, розкачайте до 0.5 см, круглою формочкою виріжте кружечки. Половину кружечків залиште цілими в іншій половині, формою меншого діаметра, зробіть отвори. Візьміть цілий кружечок, змажте по краям білком, зверху покладіть кружочок з дирочкою, змажте жовтком. Вистеліть форму пергаментом, присипте борошном та викладіть валовани. Випікати 10-15 хв.

Начинка:

1. Масло змішати з натертим сиром та жовтком зверху викласти че ... Читати далі »

Переглядів: 2395 | Додав: menu | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

Наближається Новий 2011 рік - рік Кролика (Кота). Стихія 2011 року - метал. Значить, цьому року будуть відповідати кольори: білий, золотий, жовтий, сріблястий і, звичайно, все це з блиском. Близьким можна подарувати символ наступаючого року у вигляді невеликої фігурки або м'якої іграшки.

Що має бути на новорічному столі?

На святковому столі обов'язково повинні бути яблука і просо. Не слід подавати на стіл ніякої заячини або кролятини, щоб не будит ... Читати далі »

Переглядів: 5346 | Додав: menu | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (1)

Склад для 8-10 млинців:
 
145гр борошна
2ч. л. розпушувача
1 яйце
4 ст. л. олії
300мл. молока
дрібка солі
кленовий сироп або мед
 
Приготування: просіяти борошно, розпушувач та сіль у миску, ложкою зробити заглиблення. В іншу посудину розбити яйце, змішати його з 2ма столовими ложками олії та молоком. Поступово вливати яєчну сумі ... Читати далі »
Переглядів: 2883 | Додав: menu | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (2)

Склад на 4 порції:
 
300гр - шампіньйонів
300гр - куриного філе
100гр - тертого сиру
100гр - сметани чи вершків
2 головки цибулі
сіль, перець
 
Приготування: шампіньйони, цибулю і філе мілко порізати. Все смажити на пательні до золотавого кольору, посолити, поперчити, потім додати сметану і тушкувати ще 5 ... Читати далі »
Переглядів: 10349 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (2)

Склад:
 
300гр - свіжих шампіньйонів
1 головка цибулі
2 плавлених сирка
1.5 літри води
сіль, перець, вершкове масло
 
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на пательні до золотого кольору. Вкінці посолити, поперчити і додати вершкового масла. Плавлений сирок потерти на самій мілкій тертушці. Закип'ятити воду, вкинути туда гриби з цибулею, ... Читати далі »
Переглядів: 27860 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (1)

 Склад :

 200гр - куриного філе

 200гр - вареної картоплі

 300гр - маринованих опеньок

 2  варених яйця

 1 головка цибулі

 2-3 варені моркви

 сіль, перець, майонез, кріп

 Приготування: картоплю, яйця і моркву натерти на мілкій тертушці, філе мілко порізати. Цибулю порізати тоненькими півкільцями. Якщо грибочки маленькі то можна класти цілими.

Викласти все слоями (у формі моркви):

1. карто ... Читати далі »

Переглядів: 4078 | Додав: menu | Дата: 12.11.2010 | Коментарі (5)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама