Новий
2011 рік вимагає до себе особливого ставлення, адже в цьому році в свої права
вступає планета Венера - покровителька всього жіночого. Починаються самі
романтичні відносини, зароджуються найкрасивіші почуття, вкладаються найміцніші
шлюби і народжуються самі щасливі діти. В роки якими керує ця планета, ми,
жінки, отримуємо яку
... Читати далі »
Візьміть готове листкове тісто, розкачайте до 0.5 см, круглою формочкою виріжте кружечки. Половину кружечків залиште цілими в іншій половині, формою меншого діаметра, зробіть отвори. Візьміть цілий кружечок, змажте по краям білком, зверху покладіть кружочок з дирочкою, змажте жовтком. Вистеліть форму пергаментом, присипте борошном та викладіть валовани. Випікати 10-15 хв.
Начинка:
1. Масло змішати з натертим сиром та жовтком зверху викласти че
... Читати далі »
Наближається Новий 2011 рік - рік Кролика (Кота). Стихія 2011 року - метал. Значить, цьому року будуть відповідати кольори: білий, золотий, жовтий, сріблястий і, звичайно, все це з блиском. Близьким можна подарувати символ наступаючого року у вигляді невеликої фігурки або м'якої іграшки.
Що має бути на новорічному столі?
На святковому столі обов'язково повинні бути яблука і просо. Не слід подавати на стіл ніякої заячини або кролятини, щоб не будит
... Читати далі »
Приготування: просіяти борошно, розпушувач та сіль у миску, ложкою зробити заглиблення. В іншу посудину розбити яйце, змішати його з 2ма столовими ложками олії та молоком. Поступово вливати яєчну сумі
... Читати далі »
Приготування: шампіньйони, цибулю і філе мілко порізати. Все смажити на пательні до золотавого кольору, посолити, поперчити, потім додати сметану і тушкувати ще 5
... Читати далі »
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на пательні до золотого кольору. Вкінці посолити, поперчити і додати вершкового масла. Плавлений сирок потерти на самій мілкій тертушці. Закип'ятити воду, вкинути туда гриби з цибулею,
... Читати далі »
Приготування: картоплю, яйця і моркву натерти на мілкій тертушці, філе мілко порізати. Цибулю порізати тоненькими півкільцями. Якщо грибочки маленькі то можна класти цілими.