1. Перець гарно вимити, зрізати шапочки і вибрати серцевину.
2. Фарш (свиний,куряий,телячий... на ваш смак) посолити, поперчити, всипати рис і додати трішки кипяченої води - для того щоб він був сочнійший, якщо ви любите то можна додати смажену цибульку з морквою, все гарно вимішати.
3. Нафарширувати перець і скласти в казанок.
4. Готуємо підливку. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Розігріти сковорідку, вкинути цибулю та моркву, трішки підсмажити і додати 25гр вершкового
... Читати далі »
1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість
2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.
3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фо
... Читати далі »
Все дуже просто і швидко. Беремо 2-3 молодих кабачки, 1 середню цибулинку,
2 яйця, 50-100гр борошна, сіль і перець за смаком. Кабачки гарно вимити і натерти на крупній тертушці разом з цибулюкою, додати яйця, сіль, перець, борошно. Все гарно перемішати (не додавайте багато борошна, тісто має вийти як на оладки). Розігріти сковорідку, налити олію, ложечкою викладаємо нашу суміш і смажимо блинчики. Смачного!
Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска, І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до вашого дому! ХРИСТОС ВОСКРЕС!