Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 »
 
 
Інгредієнти: свіжа риба (я брала коропа), картопля, морква, цибуля, зелень кропу чи петрушки, перець чорний горошком, лавровий лист,
 вершкове масло, сіль.
 
Приготування: картоплю почистити, порізати кубиками, вкинути в киплячу воду. Рибу почистити, гарно вимити, порізати шматочками. Коли картопля закипіла додати рибу, варити 5-7 хвил ... Читати далі »
Переглядів: 2392 | Додав: menu | Дата: 11.09.2010 | Коментарі (2)



Взяти:


1. 600мл газованої мінеральної води
2. 1 пучок свіжої м'яти
3. 1 лайм
4. 6 чайних ложок коричневого цукру
5. лід кубиками

Приготування:
  • Дрібно наріжте помиту м'яту. Лайм наріжте невеликими кружальцями. Все складіть у високий стакан або шейкер.
  • Перемішайте цукор з м'ятою та лаймом.
  • Отриману суміш потовчіть, додайте газовану мінеральну воду та лід.
  • Перед подачею прикрасьте стакан кр ... Читати далі »
Переглядів: 3316 | Додав: menu | Дата: 29.06.2010 | Коментарі (2)

1. Перець гарно вимити, зрізати шапочки і вибрати серцевину.


2. Фарш (свиний,куряий,телячий... на ваш смак) посолити, поперчити, всипати рис і додати трішки кипяченої води - для того щоб він був сочнійший, якщо ви любите то можна додати смажену цибульку з морквою, все гарно вимішати.

3. Нафарширувати перець і скласти в казанок.

4. Готуємо підливку. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Розігріти сковорідку, вкинути цибулю та моркву, трішки підсмажити і додати 25гр вершкового ... Читати далі »
Переглядів: 3962 | Додав: menu | Дата: 26.06.2010 | Коментарі (3)

1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість

2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.

3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фо ... Читати далі »

Переглядів: 6242 | Додав: menu | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (7)


Все дуже просто і швидко. Беремо 2-3 молодих кабачки, 1 середню цибулинку,
2 яйця, 50-100гр борошна, сіль і перець за смаком. Кабачки гарно вимити і натерти на крупній тертушці разом з цибулюкою, додати яйця, сіль, перець, борошно. Все гарно перемішати (не додавайте багато борошна, тісто має вийти як на оладки). Розігріти сковорідку, налити олію, ложечкою викладаємо нашу суміш і смажимо блинчики. Смачного!

Переглядів: 5929 | Додав: menu | Дата: 12.06.2010 | Коментарі (40)

Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска,
Шматочок сальця, запашная ковбаска,
І писанок пару з корінчиком хрону,
Хай плине достаток до вашого дому!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Переглядів: 1320 | Додав: menu | Дата: 03.04.2010 | Коментарі (1)

Продукти:
1. 0.5кг картоплі
2. 2 головки цибулі
3. морква
4. м'ясо на ваш вибір
5. Тертий сир, сметана
6. Сіль, перець
 
Приготування:
Картоплю і морку почистити та нарізати тоненькими кружальцями, цибулю півкільцями.
Переглядів: 11248 | Додав: menu | Дата: 26.03.2010 | Коментарі (0)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама