Склад: 1 головка цибулі, 1-2ст. л. томатно пасти, оливки або маслинки, 2 квашених огірочки, 4-6 видів м'яса (копчене, варене м'ясо, сосиски, шинка, варена ковбаса), лимон, сіль, перець за смаком, сметана і зелень по бажанню.
Приготування: Солянку можна робити як на основі бульйону так і просто на воді. Мілко порізати цибульку, підсмажити до золот
... Читати далі »
Відбити мясо як на відбивні. Взяти начинку на ваш смак, я брала яблуко, моркву, сир і цибулю (краще солодку), все порізати соломкою. Шматочки мяса посолити, поперчити і намазати майонезом, викласти зверху начинку, загорнути рулетиком і надіти на шпажку. Добре розігріти сковорідку, викласти мясо і смажити до золотого кольору час від часу перегортаючи. За 5 хвилин до кінця залити вермутом тріно бянко (можна взяти червоне солодке вино), я брала 50гр, зменшити вогон
... Читати далі »
Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
Приготування: Баклажан почистити, нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко порізаним ч
... Читати далі »
Склад: пів кілограма свинини, пів лимона. 2-3 зубка часнику, 50грм білого вина, сіль, перець.
Приготування: м'ясо порізати як на відбивні і зробити надрізи, в тарілці змішати сік лимона і почавлений часник. Кожен шматочок м'яса посолити, поперчити і змазати часником з лимоном. Обсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковорідці до золотавого кольору. Залити вином і залишити тушкуватися ще хвилин на 10, час ві
... Читати далі »
Склад:5 картоплин, 2 середніх кабачка, 2 баклажана, 4-7 середніх помідора, 5 шт солодкого перцю, 1 головка капусти броколі, 2 головки цибулі, 1 головка часнику, сіль, перець(овочі можна брати за бажанням). Приготування:Картоплю, кабачки, баклажани помити, почистити якщо потрібно і нарізати кубиками. Капусту помити і зрзіати з кач
... Читати далі »