Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »
 
Склад: 1 головка цибулі, 1-2ст. л. томатно пасти, оливки або маслинки, 2 квашених огірочки, 4-6 видів м'яса (копчене, варене м'ясо, сосиски, шинка, варена ковбаса), лимон, сіль, перець за смаком, сметана і зелень по бажанню.
 
Приготування: Солянку можна робити як на основі бульйону так і просто на воді. Мілко порізати цибульку, підсмажити до золот ... Читати далі »
Переглядів: 4706 | Додав: menu | Дата: 09.01.2010 | Коментарі (0)

 

Відбити мясо як на відбивні. Взяти начинку на ваш смак, я брала яблуко, моркву, сир і цибулю (краще солодку), все порізати соломкою. Шматочки мяса посолити, поперчити і намазати майонезом, викласти зверху начинку, загорнути рулетиком і надіти на шпажку. Добре розігріти сковорідку, викласти мясо і смажити до золотого кольору час від часу перегортаючи. За 5 хвилин до кінця залити вермутом тріно бянко (можна взяти червоне солодке вино), я брала 50гр, зменшити вогон ... Читати далі »
Переглядів: 4289 | Додав: menu | Дата: 05.12.2009 | Коментарі (1)

 
Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
 
Приготування: Баклажан почистити, нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко порізаним ч ... Читати далі »
Переглядів: 4035 | Додав: menu | Дата: 01.12.2009 | Коментарі (1)

Переглядів: 15073 | Додав: menu | Дата: 30.11.2009 | Коментарі (5)

 
Склад: пів кілограма свинини, пів лимона. 2-3 зубка часнику, 50грм білого вина, сіль, перець.
Приготування: м'ясо порізати як на відбивні і зробити надрізи, в тарілці змішати сік лимона і почавлений часник. Кожен шматочок м'яса посолити, поперчити і змазати часником з лимоном. Обсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковорідці до золотавого кольору. Залити вином і залишити тушкуватися ще хвилин на 10, час ві ... Читати далі »
Переглядів: 4012 | Додав: menu | Дата: 17.07.2009 | Коментарі (0)

 
Склад:5 картоплин, 2 середніх кабачка, 2 баклажана, 4-7 середніх помідора, 5 шт солодкого перцю, 1 головка капусти броколі, 2 головки цибулі, 1 головка часнику, сіль, перець(овочі можна брати за бажанням).
Приготування:Картоплю, кабачки, баклажани помити, почистити якщо потрібно і нарізати кубиками. Капусту помити і зрзіати з кач ... Читати далі »
Переглядів: 6735 | Додав: menu | Дата: 07.07.2009 | Коментарі (0)

 

 
Склад: 1кг свіжого свиного м'яса (ошейок), 3-5 головок цибулі, 200г води, 200г оцту, перець, сіль, лавровий лист.
Приготування: м'ясо порізати на середні шматочки, гарно посолити і поперчити ... Читати далі »
Переглядів: 4138 | Додав: menu | Дата: 01.07.2009 | Коментарі (1)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама