Салат дуже корисний, малокалорійний та смачний. Інградієнти: 1 качан пекінської капусти 200 г сиру Фета 200 г соняшникового чищеного насіння, або гарбузвого (на вибір) 4 ст ложки меду ( бажано не дуже густого) 3 ківі півлимона оливкова олія _____________________________________ Капусту ріжемо на великі квадратики, висипаємо насіння, ківі також ріжемо на великі квадратики У окрему посудину кладемо мед та сир Фета, перемішуєм
... Читати далі »
Склад: баклажани, помідори, салатний перець, цибулька, часник. олійка, сіль, чорний перець мелений
Приготування: баклажани почистити, розрізати навпіл і смажити на повільному вогні до м'якого стану. Помідори, перчик і цибульку помити та натерти на тертушці (можна перемолоти м'ясорубкою або блендером), вичавити часник. Готові баклажани охолодити, подрібнити ножем та додати до інших інгредієнтів.
Приготування: в борошно додати сіль, цукор, дріжджі та гарно перемішати. Постійно помішуючи додати теплу воду, замісити м'яке тісто, накрити рушником та поставити в тепле місце, щоб підійшло. Коли тісто збільшиться вдвічі знову вимісити та дати підійти. Розділи на 2 великі шмат
... Читати далі »
Приготування: м'ясо помити, порізати та поставити варитися. Почистити, помити та порізати картоплю, мілко порізати зелень та яйця.
У бульйон, що вариться, додати перець горошком та листочок лаврушки, все посолити. Коли м'ясо буде вже майже готовим додати картоплю, через 10хв всипати зелень, дати ще покипіт
... Читати далі »