Приготування: дріжджі розчинити в теплому молоці, додати 2 стакана борошна, перемішати, поставити на 30хв в тепле місце, щоб опара піднялась. Потім додати сіль і розтоплений
... Читати далі »
Гриби і шинку порізати кубиками. Філе надрізати по довжині та відбити. В середину покласти гриби з шинкою, згорнути рулетиком. Грчицю змішати з олією, посолити, поперчити, додати коріандр та гарно перемішати. Рулет обмазати цією сумішшю, загорнути в фольгу та запікати в духовці 30хв при 180 градусах. Вийняти
... Читати далі »
Приготування: тушки кальмарів очистити та порізати кільцями. Цукіні порізати кружальцями, гриби - пластинками. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії до золотого кольору, додати цукіні та гриби, смажити ще 5хв. Потім додат
... Читати далі »
Для прикрашання: листя петрушки, кільця ананаса, маслини
Приготування: всі складові мілко порізати, посолити, поперчити, заправити майонезом. Салат викласти на тарілку прикрасити половинками кілець ананаса, маслинами та листям пе
... Читати далі »