Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »

Склад на 8 порцій:

30гр дріжджів, 0,5л молока, 250гр маргарину, 2ст ложки цукру, 1.5ст ложки олії, жовток,  борошно, дрібка солі

Для начинки: 300гр сиру фета, 3-4 свіжих помідори, 2 гілочки базиліку, 4ст ложки оливкового масла

Приготування: дріжджі розчинити в теплому молоці, додати 2 стакана борошна, перемішати, поставити на 30хв в тепле місце, щоб опара піднялась. Потім додати сіль і розтоплений ... Читати далі »

Переглядів: 6070 | Додав: menu | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (2)

Складові на 2 порції:

300гр свинини, 100гр різнокольорового солодкого перцю (червоний, зелений, жовтий), 100гр вишні, 1ст. ложка цукру, 1 ст. ложка соєвого соусу

Для маринаду: 2ст. ложки соєвого соусу, 3ст. ложки рослинної олії, 2 зубки часнику, сіль, перець, кріандр за смаком

Приготувати маринад: з'єднати рослинну олію, соєвий соус, спеції та чавлений часник. Все гарно перемішати.

Солодкий пер ... Читати далі »

Переглядів: 2659 | Додав: menu | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (0)

Склад на 2 порції:

300гр свинини, 100гр шампіньйонів, 1 цибулина, 2-3 зубки часнику, 100мл вершків, 2ст ложки хріна, 1 білок, рослинна олія, сіль, перець за смаком

Приготування: свинину вимити, обсушити, натерти сіллю та запікати в духовці, при 180 градусах, до готовності (30-40хв.)

Приготування соуса: цибулю, часник та гриби мілко порізати, обсмажити на олії. Додати вершки, хрін, закип'ятити та варити ще 2хв.

Готове ... Читати далі »

Переглядів: 1959 | Додав: menu | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 2 порції:

200гр курячого філе, 100гр солених грибів, 50гр шинки, 1ст ложка олії, 1 ст ложка гірчиці, сіль, перець, коріандр за смаком

Гриби і шинку порізати кубиками. Філе надрізати по довжині та відбити. В середину покласти гриби з шинкою, згорнути рулетиком. Грчицю змішати з олією, посолити, поперчити, додати коріандр та гарно перемішати. Рулет обмазати цією сумішшю, загорнути в фольгу та запікати в духовці 30хв при 180 градусах. Вийняти ... Читати далі »

Переглядів: 3991 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 2 порції:

2 тушки кальмара, 100гр цукіні (кабачків), 100гр шампіньйонів, 100гр спаржи, 1 головка цибулі, 1ст ложка олії, 1ст ложка соєвого соуса, 50мл вершків, лимон, зелень, сіль, перець за смаком

Приготування: тушки кальмарів очистити та порізати кільцями. Цукіні порізати кружальцями, гриби - пластинками. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії до золотого кольору, додати цукіні та гриби, смажити ще 5хв. Потім додат ... Читати далі »

Переглядів: 1672 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 2 порції:

2-3 кільця консервованого ананаса, 50гр ягід винограду, 50гр твердого сиру, 1 свіжий огірок, 100гр шинки, 1 болгаський перець, майонез, сіль, перець за смаком

Для прикрашання: листя петрушки, кільця ананаса, маслини

Приготування: всі складові мілко порізати, посолити, поперчити, заправити майонезом. Салат викласти на тарілку прикрасити половинками кілець ананаса, маслинами та листям пе ... Читати далі »

Переглядів: 3611 | Додав: menu | Дата: 17.12.2010 | Коментарі (1)

Складові на 2 порції:

100гр слабосоленої сьомги, 100гр баклажан, 1ч ложка рослинної олії, 1 яйце, 1 свіжий огрірок, 1 помідор, цибуля, 50гр зеленого салату, лимон, сіль, перець за смаком, майонез

Приготування: баклажан порізати кубиками, посипати сіллю, обсмажити до готовності, охолодити. Варене яйце та помідор порізати кубиками , огірок кружочками, цибулю півкільцями, сьомгумаленькими  шматочками. 

На тарілку, за допомогою круг ... Читати далі »

Переглядів: 2291 | Додав: menu | Дата: 14.12.2010 | Коментарі (0)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама