Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Червень » 26 » Фарширований перець
23:20
Фарширований перець

1. Перець гарно вимити, зрізати шапочки і вибрати серцевину.


2. Фарш (свиний,куряий,телячий... на ваш смак) посолити, поперчити, всипати рис і додати трішки кипяченої води - для того щоб він був сочнійший, якщо ви любите то можна додати смажену цибульку з морквою, все гарно вимішати.

3. Нафарширувати перець і скласти в казанок.

4. Готуємо підливку. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Розігріти сковорідку, вкинути цибулю та моркву, трішки підсмажити і додати 25гр вершкового масла, розмішати, всипати 1.5 ст. ложки борошна та 2 ложки томатної пасти, все залити водою. Підливу постійно помішувати, щоб борошно не взялося комочками, посолити та додати цукор (для тих хто любить солодку підливу) дати закипіти.

5. Заливаємо наш перець підливою, ставимо на вогонь, дати закипіти потім зробити повільний вогонь і залишити варитися на 1 годину. Смачного.



П. С. Шапочки які ви зрізали не викидайте, а покладіть на дно казанка, тоді ваш перчик не пригорить. 
Переглядів: 3962 | Додав: menu | Теги: фарширований перець, страви з солодким перцем, перець з м'ясом, фарширований перець пошагові фото, кулінарні рецепти | Рейтинг: 3.3/11
Всього коментарів: 2
2  
Не тільки гарний, а й смачний!

1  
гарний

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама