Складові на 6-8 канапе: 150гр грибів, 1 головка цибулі, 1 плавлений сирок, 1 свіжий огірок, зелень, 2 кусочки ржаного хліба товщиною 1.5-2см, сіль, перець за смаком, олія для смаження, шпажки
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на сковорідці до готовності, в кінці посолити і поперчити. Зняти, охолодити до кімнатної температури, додати тертий сир і зелень, гарно вимішати. Якщо суміш буде недостантньо плотною то можна додати трішки паніровочних сухарів. Скачати з грибної маси шаріки розміром з грецький горіх. Огірок порізати кружочками товщиню 1см, хліб нарізати кубиками, такого розміру щоб зверху вмістився кружочок огірка. Збираємо канапе: на хліб викласти огірок, зверху грибний шарік, скріпити все шпажкою. Прикрасити зеленню, за бажанням можна зробити листочки з солодкого перцю. Смачного!
|