Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2014 » Березень » 4 » Київський торт
18:55
Київський торт

Рецепт з по кроковими фотографіями

1. Збиваємо бізе



2. Додаємо подрібнені горіхи



3. Перемішати та викласти отриману суміш у форму для випікання



4. Збиваємо бісквіт



5. Готові коржі



Бісквіт: 
2 яйця 
5 жовтків
1ст. цукру
1ст. борошна
1ч.л. порошку до печива

Сушка:
5 білків
1ст. л. лимонного соку
1,3ст. цукру
2ч.л. крохмалю
2ч.л. борошна
1ст.горіхів (будь яких подрібнених)

Крем:
400г. масла
1 банка сирої згущонки
2ст. л какао

Приготування.
Яйця і жовтки збити з цукром, додати борошно і розпушувач, і обережно перемішати. Пекти приблизно 15-20хв. при температурі 200-220градусів.
Білки збити з лимонним соком, так, щоб піднімаючи вінчик білки не стікали, потім поступово додавати цукор. Білки мають бути густими. До білків додати крохмаль, борошно, горіхи, акуратно вимішати. Має бути 2 паланиці. Пекти 3 год., при температурі 100-150градусів. Якщо паланиці будете пекти не одночасно а по черзі, то всі білки не збивайте, поділіть на два рази.
Масло збити, поступово дадаючи згущонку. Крем поділити на 2 частини, до однієї додати какао.
Викладаємо:
- бісквіт
- білий крем
- сушка
- коричневий крем
- сушка

Смачного!

Автор: Ірчик 
Переглядів: 7553 | Додав: menu | Теги: домашній київський торт, рецепт київського торта, як приготувати київський торт, как приготовить киевский торт, київський торт | Рейтинг: 2.4/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама