Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2012 » Вересень » 21 » Курка з чебрецем (тимьян)
14:53
Курка з чебрецем (тимьян)

Складові: курка свіжа - 1шт., чебрець сушений (тимьян), перець, сіль, лимон.

Приготування: курку вимити, обсушити, натерти сіллю, тім'яном, перцем і лимонною цедрою. Лимон, що залишився надрізати і покласти в середину курки. Поставити в духову, запікати при температурі 220 градусів 1.5 години. Поливати соком який виділяється щоб утворилася гарна золота шкірочка.

Смачного.

Переглядів: 1671 | Додав: menu | Теги: страви з курятини, куряче мясо, печена, курка | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама