Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 10 » Новий рік. Ідеї та поради.
16:07
Новий рік. Ідеї та поради.

Новий 2011 рік вимагає до себе особливого ставлення, адже в цьому році в свої права вступає планета Венера - покровителька всього жіночого. Починаються самі романтичні відносини, зароджуються найкрасивіші почуття, вкладаються найміцніші шлюби і народжуються самі щасливі діти. В роки якими керує ця планета, ми, жінки, отримуємо якусь магнетичну силу, що притягає увагу чоловіків. Цей щедрий подарунок дається лише один раз на вісім років - саме такий цикл обертання Венери.

Новий рік це перш за все казкове свято, тому потрібно зробити все, щоб воно залишило у вашій пам’яті лише приємні спогади!






Ось декілька порад до нового року:

Обов’язковим атрибутом нового року є ялинка. Якщо ви купили живу ялинку, то принісши її додому потрібно дати їй пару годин постояти і звикнути до кімнатної температури, і лише потім починати прикрашати. Сам процес прикрашання - це ваше індивідуальне бачення. Почати його потрібно з розвішування гірлянди. Гірлянду можна обкрутити по стовбуру ялинки починаючи з самого низу і завершити на верхівці, або хаотично розкидати по всій ялинці, при цьому потрібно сховати сам шнур гірлянди. Іграшки краще розвішувати поближче до лампочок гірлянди, так вони будуть відблискувати. Закінчити прикрашання можна різнокольоровим пухнастим дощиком. І не забудьте повішати на ялинці іграшку символ нового року – кролика!

Заздалегідь потрібно продумати оформлення новорічного столу та новорічне меню. На новорічному столі має бути гарна нова скатертина, можливо навіть дві, знизу біла зверху наприклад червона із сніжинками чи іншим узором на ваш смак (білу скатертину постелити рівно а червону ромбиком). Мають бути святкові салфетки, які також можна прикрасити або викласти у гарній формі. В центрі стола можна поставити велику широку вазу з різними прикрасами та гілочками ялинки. Поставте на стіл свічки та пару ялинкових шишок. Посуд має бути однаковий, краще брати білий з вишуканою позолотою по боках. 

Якщо ви запрошуєте до себе гостей, то продумайте весь вечір, щоб вони не нудьгували. Складіть розважальну програму, придумайте цікаві конкурси, а також приготуйте маленькі подаруночки для них. 

Меню має бути різноманітним і легким. Приготуйте декілька закусок: рибну, мясну та овочеву. Приготуйте основне блюдо, яким хочете вразити всіх гостей. Приготуйте пару салатиків, зробіть канапки з червоною ікрою. Смачний десерт завжди допоможе гарно закінчити вечір, тому не робіть його сильно солодким або дуже жирним. Овочі та фрукти завжди є гарним доповненням на святковому столі. Поставте декілька різних напоїв, бо смаки у всіх різні. Шампанське немає бути дешевим, оберіть гарне червоне або напівсолодке, не забудьте про вино, коньяк чи горілку для чоловіків.

Головне правило – робіть все з душею. Веселого Нового Року!


Переглядів: 3930 | Додав: menu | Теги: готуємося до нового року, як прикрасити ялинку, рік кролика, Новий рік, як прикрасити стіл | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 2
2 menu  
0
завжди рада допомогти smile

1 Олег  
1
гарні поради

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама