Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Червень » 19 » Павлиний хвіст із баклажанів
18:45
Павлиний хвіст із баклажанів

1. Баклажани гарно вимити, порізати як на фото, посолити і покласти на пів години щоб вийшла гіркість

2. Підготувати овочі. Помідори і перець вимити і нарізати кільцями. Петрушки в мене не було, тому я взяла зелену цибульку вимила і дрібно порізала. Майонез змішати з чавленим часником, твердий сир натерти.

3. Взяти баклажани, викласти їх на дечко змазане олією, поперчити і нафарширувати овочами як на фото

4. Змазати їх майонезом з часником та посипати зеленою цибулькою

5. Посипаємо все тертим сиром і ставимо в духовку при 180 градусах на 30-40хв. Смачного.

Переглядів: 6242 | Додав: menu | Теги: веер из баклажанов, рецепт запечених баклажанів, страви із баклажанів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7  
дуже давно пробувала так робити, хто любть баклажани то це дійсно дуже смачно! не пошкодуєте!

6  
І я спробувала, дуже смачно!!!!!!!!!! таке можна і на сімейну вечерю подати, бо не займає багато часу і зусиль, і на святковий стіл не соромно, бо на вигляд така страва - апетитна й оригінальна.

5  
на вигляд нічого. попробуємо

4  
Попробуемо.

3  
Я ПРОБУВАЛА ЦЕ РОБИТИ:)
СМАКОТА!!!!

2  
смакота)))

1  
Ого! surprised surprised surprised

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама