Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2012 » Вересень » 20 » Печена скумбрія
22:52
Печена скумбрія

Складові: скумбрія морожена (свіжа), улюблені спеції, олія (майонез), сіль, овочі за бажанням.

Приготування: скумбрію розморозити, почистити, помити і обсушити. Змішати спеції з олією (майонезом), овочі порізати. Рибку посолити, натерти отриманим маринадом, залишити на годину маринуватися. Викласти на форму для запікання овочі, зверху рибку. Запікати 20-25хв. при 180 градусах. 

Примітка: овочева шубка не дає рибі пригоріти, а також робить її ще смачнішою і соковитішою.

Смачного.


Переглядів: 3184 | Додав: menu | Теги: запечена риба, скумбрія, печена риба, блюда в духовке, рецепти | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама