Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2012 » Вересень » 21 » Повітряний снікерс
14:31
Повітряний снікерс


Тісто: 6 жовтків, 1.5 ст. цукру, 250г мягкого маргарину, 1 ст.л. майонеза, 1 ч.л. соди погашеної лимонним соком, ваніль,3 ст. борошна.

Збити жовтки з цукром, добавити маргарин, перемішати. Замісити мягке тісто. Розділити на 3 частини і поставити на півгодини в холодильник. В цей час приготувати білкову масу: 6 білків збити до міцної піни, поступово додаючи 2 ст. цукру. Розтягнути один шар тіста руками на формі для випікання. Нанести 1/3 частину білкової маси ніби "надьоргуючи" її ложкою і випікати при 110-150С 40-50 хв. Так само випекти решту коржів.

Крем: 200 г.масла збити з 1б вареної згущонки. Половину крема нанести на перший корж, посипати горіхами. Так само з другим коржом. Третій корж посипати горіхами та нанести хаотично глазур.

Глазур: 3 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 20 г масла. Змішати сметану, какао, цукор. Варити на малому вогні 5хв, безперестанку помішуючи. Потім додати масло і варити ще 3-4хв.

Примітка:  випікати найкраще у формі з розвідними бортиками (щоб бізе не поплило і легше було потім виймати) і білки взбивати по 2шт на кожен шар окремо! Інгредієнти розраховані на форму 35*27см.

Смачного.


Переглядів: 3589 | Додав: menu | Теги: десерт, торт снікерс, снігерс, сникерс, снікерс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама