Складові: 500гр свіжого фаршу, 1 яйце, 50мл вершків, 50гр стручкової спаржі, 3шт солодкого різнокольорового перцю, сіль, перець за смаком, олія, фольга для запікання
Приготування: Фарш змішати з яйцем, вершками, посолити, поперчити і гарно взбити. Перець розрізати пополам, очистити, викласти на решітку, запікати в духовці при 200 градусах 10хв. Охолодити, зняти шкірку і нарізати смужками. Спаржу ошпарити і почистити. Взяти фольгу, змазати олією, викласти смужки перцю у вигляді прямокутника, зверху фарш, по середині фаршу викласти спаржу, згорнути рулет. Запікати при температурі 180 градусів 30хв. При подачі порізати та прикрасити зеленню. Смачного!
|