Складові на 2 порції: 100гр слабосоленої сьомги, 100гр баклажан, 1ч ложка рослинної олії, 1 яйце, 1 свіжий огрірок, 1 помідор, цибуля, 50гр зеленого салату, лимон, сіль, перець за смаком, майонез
Приготування: баклажан порізати кубиками, посипати сіллю, обсмажити до готовності, охолодити. Варене яйце та помідор порізати кубиками , огірок кружочками, цибулю півкільцями, сьомгумаленькими шматочками. На тарілку, за допомогою круглої форми, викласти все в такій послідовності: баклажани, помідори, огірки, цибуля, яйце, сьомга. Кожен слой перемазати майонезом, зверху прикрасити зеленим салатом і розочкою з сьомги. Подавати з дольками лимону. Смачного!
|