Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2012 » Вересень » 20 » Свинина по-домашньому
23:03
Свинина по-домашньому

Складові: 1-1.5кг свинини,  спеції для м'яса, олія, сіль.

Приготування: на м'ясі зробити ножем сіточку,  натерти сіллю, змастити олією та щедро посипати спеціями, залишити на пару годин. Розігріти духовку, свинину випікати 1.5-2 години до утворення золотої шкірочки. Дати остигнути, порізати, подавати як самостійне блюдо або до пюре.

Смачного.
Переглядів: 1773 | Додав: menu | Теги: свинина, печене мясо, місо, страви із м'яса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама