Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Свинина в бізе
12:12
Свинина в бізе

Склад на 2 порції:

300гр свинини, 100гр шампіньйонів, 1 цибулина, 2-3 зубки часнику, 100мл вершків, 2ст ложки хріна, 1 білок, рослинна олія, сіль, перець за смаком

Приготування: свинину вимити, обсушити, натерти сіллю та запікати в духовці, при 180 градусах, до готовності (30-40хв.)

Приготування соуса: цибулю, часник та гриби мілко порізати, обсмажити на олії. Додати вершки, хрін, закип'ятити та варити ще 2хв.

Готове м'ясо вийняти, зробити надрізи, полити все соусом. Білок взбити в міцну піну, рівномірно викласти на м'ясо з соусом. Поставити в розігріту духовку, запікати 3хв. до золотого кольору. Смачного!

Переглядів: 1599 | Додав: menu | Теги: свина, свинина в духовці, свинина в бізе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1  
That kind of thinking shows you're an epxret

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама