Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2014 » Березень » 4 » Торт Ferrero rocher
19:35
Торт Ferrero rocher


Складові:
5 великих яєць 
6 ст. л. цукру 
1 склянки змеленого фундука (у мене звічайні горіхи) 
2 ст. л. борошна 
2 ст. л. какао 
2 ч. л. розпушувача 
200 г вершкового масла кімнатної температури, 
280 г гіркого шоколаду 
7 столових ложок Нутелли
200 г вафель, артек, перемолоти в блендері

Приготування.
Яйця збийте з цукром до збільшення маси втричі. 
Борошно, какао і розпушувач змішайте. Додайте накришені горіхи, в 3 підходи поступово додайте суху суміш до яєчної. Форму для торта змастіть вершковим маслом і вилийте туди тісто. Випікайте при 175 градусах близько 40 хвилин.

Розтопіть шоколад на водяній бані. Потім повністю остудіть шоколад до кімнатної температури. Змішайте шоколад з попередньо збитими окремо маслом і нутелою. Все збийте разом до однорідної маси.

Випечений корж розріжте вздовж на 2-3 шари. 
На кожен шар нанесіть крем і присипте крихтою від вафель та подрібненими горіхами. Кремом який залишився змастіть торт зовні по всій поверхні, присипте вафлями і горіхами. Торт гарненько охолодіть і перед подачею дістаньте його трохи раніше, щоб крем став м'якшим.

Смачного!

Автор: Ірчик
Переглядів: 7590 | Додав: menu | Теги: рецепти тортів, торт фереро рошер, Торт Ferrero rocher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама