Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2013 » Лютий » 5 » Торт Хвилинка
18:18
Торт Хвилинка

Приготування:


Крок 1: У миску всипати борошно, убити 1 яйце, додати соду, гашену оцтом, ванілін. Усі інгредієнти ретельно перемішати, замісити однорідне тісто.
Крок 2: Розділити отриману масу на вісім рівних частин.
Крок 3: Стіл посипати шаром борошна, розкотити зі шматочка тіста тонкий корж.
Крок 4: Сковороду без додавання масла ставимо на вогонь, викладаємо на нього корж і обсмажуємо його із двох сторін до рум'яності. Готується він дуже швидко, близько 1 хвилини.
Крок 5: У готових 8 коржів обрізаємо краї, які придадуться для обсипання торта.
Крок 6: Тепер потрібно приготувати заварний крем для торта. Для цього в каструлі 1 яйце збити із цукром, у суміш додати 3 ст.л. пшеничного борошна й обережно влити молоко.
Крок 7: Поставити на вогонь і варити крем до загустіння при постійному помішуванні.Додати вершкове масло.Крем готовий.
Крок 8: Коржі викладати на блюдо й кожний змазувати кремом, верхній шар також покрити кремом, можна прикрасити його ягодами, здрібненими горіхами, цукатами.
Крок 9: Після цього посипати боки крихтою й поставити в холодильник.
Крок 10: Через годину готовий торт можна подавати до стола. 

Також можна перекласти торт бананом, ківі і залити верх шоколадом. Посипати мигдалем. Фантазуйте і у вас все вийде.

Смачного.

Автор Танюшка
Переглядів: 3168 | Додав: menu | Теги: рецепт, з фруктами, мигдаль, швидкий, Торт, хвилинка | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама