Приготування:
Крок 1: У миску всипати борошно, убити 1 яйце, додати соду, гашену оцтом, ванілін. Усі інгредієнти ретельно перемішати, замісити однорідне тісто.Крок 2: Розділити отриману масу на вісім рівних частин. Крок 3: Стіл посипати шаром борошна, розкотити зі шматочка тіста тонкий корж. Крок 4: Сковороду без додавання масла ставимо на вогонь, викладаємо на нього корж і обсмажуємо його із двох сторін до рум'яності. Готується він дуже швидко, близько 1 хвилини. Крок 5: У готових 8 коржів обрізаємо краї, які придадуться для обсипання торта. Крок 6: Тепер потрібно приготувати заварний крем для торта. Для цього в каструлі 1 яйце збити із цукром, у суміш додати 3 ст.л. пшеничного борошна й обережно влити молоко. Крок 7: Поставити на вогонь і варити крем до загустіння при постійному помішуванні.Додати вершкове масло.Крем готовий. Крок 8: Коржі викладати на блюдо й кожний змазувати кремом, верхній шар також покрити кремом, можна прикрасити його ягодами, здрібненими горіхами, цукатами. Крок 9: Після цього посипати боки крихтою й поставити в холодильник. Крок 10: Через годину готовий торт можна подавати до стола.
Також можна перекласти торт бананом, ківі і залити верх шоколадом. Посипати мигдалем. Фантазуйте і у вас все вийде.
Смачного.
|