Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2014 » Березень » 4 » Торт орбіта
19:16
Торт орбіта


Для білих коржів: 

- 3 яйця
- 3ст.л. цукру
- 3ст.л. борошна
- 1ч.л порошку до печива

Для макових коржів: 


- 6 яйця
- 6ст.л. цукру
- 6ст.л. борошна
- 2ч.л порошку до печива
- 80г. маку

Для желейної прослойки: 

- 25г желатину
- 6ст.л. води
- 0,5кг. полдуничного пюре, перетертого з цукром

Для крему: 

- 2 яйця
- 5ст.л.крохмалю
- 150г.цукру
- 350мл. молока
- 300г. масла


Приготування макового коржа: яйця розділяємо на білки і жовтки. Білки збивати поступово додаючи частинами цукор, до густих піків. Обережно додаємо по одному жовтку і легко перемішуємо вінчиком. Всипаємо борошно і мак( якщо грубий можна перемолоти блендером), перемішуємо. Випікаємо при 180гр., один корж а потім готовий розрізаємо на дві частини.

Приготування білого коржа: готуємо так само як маковий, лиш без додавання маку
Приготування желейної прослойки: желатин заливаємо водою перемішуємо. Коли набухне розігріваємо на водяній бані і легенько вливаємо у полуничне пюре, перемішуючи. Розділити на дві частини. Заливаємо у форму в якій пекли коржі. Форму попередньо застеляємо харчовою плівкою. 

Приготування крему: яйця, крохмаль і цукор вимішуємо до однорідної маси вливаючи молоко. Ставимо на легенький вогонь і варимо до загустіння. Охолоджуємо. Масло збиваємо міксером, додаємо ван. цукор, і по ложці вареної маси.

Складаємо торт: 

  • маковий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • білий корж
  • крем
  • желе
  • крем
  • маковий корж
Смачного!

Автор: Ірчик
Переглядів: 1553 | Додав: menu | Теги: рецепт торта, десерти, торт орбіта, торт із желе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама