Тісто: 300 мл. води 250 гр. маргарину 300 гр. борошна 4 яйця Крем: 450 мл. молока 2 яйця 1 ст. цукру 2 ст.л. борошна 2 ч.л. масла 0,5 пакетика ванільного цукру Шоколадна глазур: 1 ст.л. какао 2 ст.л. цукру 2 ст.л. молока 1 ст.л. масла Приготування: Для тіста - воду поставити на вогонь та додати маргарин, коли почне кипіти - повільно всипати муку, постійно помішуючи, виключити газ, тісто має стати густим, як масло. Коли остине - по-одному вбити яйця. Застелити деко пекарським папером та змастити олією. Кондитерським мішком (або ложкою) викласти невеликі, подовгуваті тістечка на відстані 5 см. одне від одного (бо вони підростуть) та поставити випікатися на 45-50 хв. при 200 градусах, через 20 хв. знизити температуру до 180 градусів. Не відкривати духовку перші 30 хв. Крем - яйця перемішати з борошном, молоко скип'ятити з цукром, додати яйця з борошном, поставити на повільний вогонь і довести до загустіння. Потім добавити масло, трохи збити і в холодильник. Глазур - змішати какао, цукор і молоко, поставити на повільний вогонь, декілька хвилин поварити, щоб стало однорідним, додати масло і охолодити. Готові тістечка надрізати, наповнити кремом і полити глазур'ю.
|