Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Листопад » 12 » Жульєн з грибами та куркою
20:24
Жульєн з грибами та куркою
Склад на 4 порції:
 
300гр - шампіньйонів
300гр - куриного філе
100гр - тертого сиру
100гр - сметани чи вершків
2 головки цибулі
сіль, перець
 
Приготування: шампіньйони, цибулю і філе мілко порізати. Все смажити на пательні до золотавого кольору, посолити, поперчити, потім додати сметану і тушкувати ще 5 хв. Суміш розкласти по формочках для запікання, зверху все засипати сиром і поставити в розігріту духовку на 10-15хв.
 
Подавати гарячим, зверху можна прикрасити зеленню. Смачного!
Переглядів: 10836 | Додав: menu | Теги: жуль'єн, жульен с грибами, жульєн, жульен, жульєн грибний, рецепт жульена, грибний жульєн, рецепт жульєна | Рейтинг: 3.2/8
Всього коментарів: 2
2 Ірен  
0
Ну дуже СМАЧНО!!!!!!!!!!!!!!

1 Сергей  
0
блюдо супер))) небагато часу, а смак...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама