Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат із язблук з грибами
Склад: 2 яйця, 300г яблук, 1ст ложка лимонного соку, 200г солодкого перцю, 200г помідорів, 100г зелені сельдерею, 100г маслин, 200г маринованих лисичок або опеньок, 200г майонезу, сіль, чорний перець, зелень.
Приготування: Відварити яйця і мілко нарубати. Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками і збризнути лимонним соком. Перець помити, висушити, видалити серцевину і нарізати маленькими кубиками. Помідори помити і нарізати тоненькими дольками. Зелень сельдерею мілко порубати. Маслини розрізати навпіл. Гриби відкинути на сито. Всі підготовлені інгредієнти обережно перемішати, посолити, поперчити, заправити майонезом, викласти гіркою в салатницю і прикрасити половинками маслин і зеленню.

Категорія: Салати | Додав: menu (22.10.2008)
Переглядів: 7429 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 3.9/9
Всього коментарів: 4
4  
дуже гарний рецепт

3  
Салат вкусный,готовила много раз.

2  
Звучить смачно

1  
цікавий рецепт, треба спробувати

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама