Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат з бринзою і зеленню
Склад: 500г стручкової квасолі, 1 жовтий солодкий перець, 3 помідора, 150г бринзи, 2ст ложки винного оцту, 3ст ложки оливкової олії, сіль, перець, чебрець.
Приготування: Квасолю відварити. 15хв у підсоленій воді. Перець вимити, очистити і нарізати смужками. Помідори помити і порізати дольками. Змішати оцет з сіллю, олією і перцем, все добре збити. Чебрець вимити, обірвати листочки і додати в заправку. Квасолю зцідити, промити холодною водою, залити заправкою, перемішати, посолити і поперчити. Бринзу порізати кубиками і посипати нею салат.

Категорія: Салати | Додав: menu (15.04.2009)
Переглядів: 7801 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 2.2/4
Всього коментарів: 1
1  
надзвичайного нема нiчого, на лiтню пору

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама