Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат “Хінді”

Склад: 60г рису, 40г спаржі, 1 болгарський перець, 80г яблук, 80г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування: Рис і спаржу відварити, перець спекти. Яблука порізати скибочками, перець очисти і порізати соломкою. Все змішати поперчити, посолити і заправити майонезом.

        
Категорія: Салати | Додав: menu (01.06.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 7720 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама