Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат “Ням - ням”

Склад: 150г вареного мяса, 100г картоплі, 130г свіжих помідорів, ½ яйця, зелень, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Соус: 5 жовтків, 25г солі, 0,5г перцю чорного меленого, ½ головки цибулі, 25г кропу, 20г сухої гірчиці, 50г оцту, 200г оливкової олії.

       Приготування: Картоплю відварити й очистити. Варене мясо, помідори й картоплю нарізати тонкими скибочками. Викладати шарами, спочатку помідори – посолити і поперчити, потім мясо, зверху шар картоплі, знову посолити і поперчити. Жовтки протерти через сито, змішати з гірчицею, сіллю, перцем, дрібно порізаною цибулею і кропом, додати оцет і олію, ретельно перемішати. Салат полити приготовленим соусом, прикрасити скибочками яйця й посипати рубленою зеленню.

Категорія: Салати | Додав: menu (01.06.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 18964 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.5/18
Всього коментарів: 1
1  
нарешті знайшла порядний салат. попробую зробити обовязково :)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама