Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Риба та морепродукти

Морські гребінці по королівськи
Склад: 400г гребінців, 50г вершкового масла, рис, сіль.
Для соуса: 1 солодкий перець, 1 головка цибулі, 100г кетчупа, 50г вершкового масла.
Приготування: Гребінці обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Рис відварити у підсоленій воді до готовності.
Приготувати соус: солодкий перець очистити і нарізати тоненькою соломкою або кубиками. Цибулю порізати півкільцями. Все обсмажити на маслі, додати кетчуп, перемішати і прогріти пару хвилин. Гребінці з'єднати з соусом і перемішати. Рис викласти на блюдо у формі кільця, в середину покласти гребінці з соусом. Можна все це прикрасити зеленню.
Категорія: Риба та морепродукти | Додав: menu (14.08.2008)
Переглядів: 3323 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама