Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Риба та морепродукти

Фаршировані раки
Склад: 12 великих раків, 1 скл. рису, 3 ст.л. олії, 1 кубик овочевого бульйону Gallina Blanca, 100 г твердого сиру, 1 пучок кропу, листя салату, перець чорний мелений, сіль.
Приготування:  Відварити раки. Чотири раки відкласти убік, решту вичистити шкаралупки, щоб їх можна було наповнити фаршем. Рис підсмажити на розжареній пательні в олії. Заварити бульйон з кубика з кубика Gallina Blanca, залити ним раки і поставити на 20 хвилин у розігріту духовку. Раки, які залишилися, очистити, мілко порізати і змішати з готовим рисом. Додати тертий сир, січений кріп, перець, сіль. Взяти вичещені шкаралупки, нафарширувати цією сумішшю, скласти у глибоку пательню, залити рештою бульйону і добре прогріти. на тарілочку покласти листя салату, а зверху раків.


Джерело: http://www.gallinablanca.com.ua/14/60_2.html
Категорія: Риба та морепродукти | Додав: juli (05.11.2008)
Переглядів: 2005 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама