Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Суп холодний з яблук

 

 

Склад: 350г яблук, ½  лимона, 600 г води, 400 г молока, 40 г борошна, 25 г лимонної кислоти, 5 г гвоздики, 100 г білого вина, 60 г цукру, 50 г сметани,

сіль – за смаком.

Приготування: Яблука очистити й пошаткувати, додати подрібнений лимон і варити до розм’якшення. Після цього зробити пюре, залити сумішшю  молока з борошном й довести до кипіння. Додати вино, лимонну кислоту, гвоздику, заправити сіллю, цукром, сметаною і довести до кипіння. До столу подавати холодним.

Смачного.
Категорія: Перші страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 2063 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама