Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Суп пюре гороховий

 

 

Склад: 250г гороху, 650г бульйону, 50г вершкового масла, 50г вершків, 1 яйце,зелень петрушки, сіль – за смаком.

Приготування: Закипятити бульйон і вкинути туда горох. Після цього робимо пюре, добавляємо масло, вершкиі знов кипятим. Знімаємо, подавати гарячим. Перед подачею до столу, в пюре влити жовток і прикрасити зеленю.

Смачного.

Категорія: Перші страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3074 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама