Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Вірменський суп

Склад: 250г курячої грудинки, 150г чорнослива, 100г рису, 1 лавровий лист, 2л води, 1 головку цибулі, 1 стебло цибулі-порей, сіль, перець чорний мелений.
Приготування: Курячу грудинку відділити від шкірки, натерти сіллю і перем. Викласти м'ясо в кастрюльку приправити, залити водою і поставити на повільний вогонь. Чорнослив порізати соломкою (перед цим його потрібно замочити на 2 години у воді). В киплячий бульйон всипати рис і варити до напівготовності. Після цього додати чорнослив, порізану цибулю-порей, і спасеровану ріпчату цибулю. Суп варити на повільному вогні 15-20 хвилин.
Категорія: Перші страви | Додав: menu (02.10.2008)
Переглядів: 4083 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 Лана  
1
Мммм, смачнющий супчик)))
за бажанням можна додати ще й моркву)
дякую за рецепт)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама