Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Бульйон з картопляними галушками

Склад: 200 г картоплі, 1 яйце, 20 г борошна, 30 г вершкового масла, 1 л бульйону, сметана, прець чорний мелений, сіль за смаком, зелень.
Приготування:Картоплю відварити, очистити і розімяти. У розтерте масло додати яйце, борошно, сіль, перець, змішати все це з картоплею й зробити з маси кульки. Запанірувати їх у борошні й опустити в окріп. Через 10 хвилин галушки вийняти. При подачі до столу в тарілку покласти галушки, залити їх бульйоном посипати зеленю, за бажанням можна добавити ложку сметани.

Смачного.

Категорія: Перші страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3321 | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама