Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Ікра з баклажанів
Склад: 2-4 середні бакдажани, 4 помідори, цибуля, рослинна олія, сіль, перець чорний мелений.
Приготування: баклажани не очищюючи пекти на слабкому вогні на пательні без олії накривши зверху кришкою (також можна баклажани почистити, розрізати навпіл і підсмажити в олії на пательні, так буде швидше). Помідори і цибулю натерти на середній тертушці або перемолоти. Готові баклажани, якщо потрібно почистити, мілко подрібнити ножем або перемолоти. Помідори, баклажани і цибулю змішати, посолити і поперчити, все заправити олією. Вживати можна як холодною так і теплою.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (22.07.2008)
Переглядів: 3417 | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама