Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Картопля по - брабанськи
Склад: 1кг картоплі, 1ст ложка кмину, 2 головки ріпчатої цибулі, 1ст ложка маргарину, 1 пучок зелені петрушки, 200г сиру "гуада", сіль, перець, мускатний горіх, 1ст ложка каперсів, 2 гілочки свіжого кмину.
Приготування: Картоплю відварити з кмином, облити холодною водою та обчистити. Нарізати кружечками завтовшки 1см.. Цибулю обчистити, дрібно посікти і пасерувати в маргарині до жовтого кольору. Петрушку посікти, сир натерти на дрібній тертушці. У форму для випічки викласти шарами: картоплю, посипати цибулею та сиром, додати приправи і так ще кілька шарів. Зверху покласти гілочки кмину, каперси і все посипати сиром. Запікати 30хв. при температурі 200гр. До столу подати з зеленим салатом або з салатом із цикорію.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (11.08.2008)
Переглядів: 6342 | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама