Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Фарширований перець
Склад: 4 перця, 30г томатної пасти, 5ст ложок сметани, зелень, 1ст ложка борошна, 20г вершкового масла;
для начинки: 200г мясного фаршу, 100г відвареного рису, 2 головки цибулі, сіль, перець.
Приготування: Перець розрізати навпіл, видалити серцевину, кожну половинку заповнити начинкою і викласти на змазану жиром форму. Все залити сумішшю із борошна, сметани та томатної пасти, зверху покласти шматочок масла. Форму з перцем поставити в добре розігріту духовку. Перед подачею посипати зеленню.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (02.10.2008)
Переглядів: 4318 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама