Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Картопля фарширована курчам

Склад: 400г картоплі, 100г філе курчати, 100г грибів, 50г вершкового масла, 25г сиру, сіль – за смаком.

Соус: 100г бульйону, 2ст ложки борошна, 50г білого вина, 60г вершків.

Приготування: Філе і гриби відварити і нарізати кукбиками. Приготувати соус. Спекти картоплю (бажано щоб бульби були однієї величини), зрізати верхівки, вийняти ложкою серединку. Мясо змішати з грибами і запрвити соусом. Отриманою масою нафарширувати картоплю, посипати тертим сиром. Перед подачею поставити в духовку, щоб сир підрумянився.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3173 | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама