Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Картопля під грибним соусом

Склад: 1кг картоплі, 200г мяса, 1кг білих грибів, 500г сметани, 100г води чи бульйону, 2 головки цибулі, 100г твердого сиру, прець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування: Картоплю почистити, нарізати кружальцями, поперчити, посолити і викласти на дечко. Мясо порізати маленькими кубиками, обсмажити на пательні до золотавого кольору і викласти поверх картоплі, все залити бульйоном. Соус: гриби почистити, порізати, добре посолити і смажити на пательні. Нарізати півкільцями цибулю і через 5-8 хвилин додати до грибів. Коли гриби і цибуля будуть золотого кольору залити їх сметаною і тушити 5 хвилин. Картоплю і мясо залити соусом, посипати зверху тертим сиром і запікати 30-40 хвилин.

 

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3410 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама