Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Котлети курині з грибами
Склад: 1кг куриного фаршу, 500г грибів, 2 головки цибулі, 1 зубок часнику, борошно, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування: Гриби і цибулю мілко порізати, обсмажити на пательні, змішати з фаршем, додати подрібнений часник, добре поперчити і посолити. З приготовленого фаршу сформувати котлети, обкачати їх в борошні і смажити на пательні.

Порада: котлети можна подати з гарніром із відвареного рису, овочів або макарон.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 2484 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама