Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Котлети з картоплі і рису

Склад: 100г рису, 200г картоплі, 2 головки цибулі,2 моркви, 2ч ложки маргарину, зелень петрушки і кропу, сіль – за смаком.

Приготування: Зварити картоплю і ретельно розімяти. Відварити рис. Цибулю, моркву мілко нарізати і підсмажити на маргарині. Все змішати, додати мілко порублену зелень, добре посолити, вимішати. З фаршу зробити котлети і смажити на пательні.

Порада: Такі котлети будуть ще смачніші, якщо їх подати з солиними огірочками чи помідорами
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 5595 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.6/8
Всього коментарів: 1
1 Юлія  
0
Супер!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама